През нощта над страната ще бъде облачно и на отделни места ще превали

...
През нощта над страната ще бъде облачно и на отделни места ще превали
Коментари Харесай

Уикендът започва с облаци и дъжд

През нощта над страната ще бъде облачно и на обособени места ще превали слаб дъжд. Минимални температури между 3° и 8°, в София към 3°. Утре преди обяд към момента облачността ще е забележителна, в обособени региони и ще превали, само че ще стартира да се раздира и понижава и към края на деня над по-голямата част от страната към този момент ще бъде слънчево. В източната половина от страната ще духа слаб север-североизточен вятър. Максимални температури сред 10° и 15°, в София към 10°.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за ноември. През деня ще се задържи съвсем без смяна

Над планините ще има забележителна облачност и тук-там по високите елементи ще превали слаб сняг. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 5°, на 2000 метра – към 0°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност. По южно крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 13°-14°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР